pátek 16. září 2016

Oceňte ty, kteří nezištně pomáhají


Laskavé skutky se dějí všude kolem nás. Někdy o nich víme, jindy zůstanou nepovšimnuty. Cena Via Bona, jejímž cílem je ocenit ty, kteří pomáhají druhým, zná své vítěze. O Ceně veřejnosti můžete rozhodnout i vy, a to ve veřejném hlasování.

Během jara se sešlo 149 nominací, odborná porota vybrala tři vítěze v každé kategorii - Srdcař, Mladý srdcař, Dobrá firma, Věrný dárce, Závěť pomáhá a Mecenáš. Cena Via Bona je považována za nejprestižnější ocenění, jaké může firma na poli společenské angažovanosti (CSR) získat. V roce 2013 cenu získala i Česká spořitelna díky nominaci neziskové organizace SANANIM.

Nadace VIA stojí například za vznikem portálu www.darujme.cz, který nabízí neziskovým organizacím nástroj online fundraisingu na získání finančních prostředků pro svou činnost. Lidé mohou posílat příspěvky vybraným neziskovkám prostřednictvím naší zabezpečené platební brány. Organizace mohou navíc využít rad expertů nadace, jak efektivně a v souladu se zákonem spravovat data svých dárců a komunikovat s nimi.


Žádné komentáře:

Okomentovat